Ochrana osobních údajů

Správcem osobních údajů a zároveň provozovatelem webu  www.acantha.cz  je obchodní firma: obchodní firma: ACANTHA,s.r.o. (dále jen „Správce“) | Sídlo: Praha 1 – Nové město, Jeruzalémská 962/3, PSČ 11000 | Spisová značka: C 106187 vedená u Městského soudu v Praze | IČ: 27230201 |
DIČ: CZ27230201

Správce se zavazuje, že zpracování a nakládání s osobními údaji probíhá v souladu se zákonem číslo 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a dalších právních předpisů zejména NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679.

Návštěvník webu www.acantha.cz (dále jen „Návštěvník“) použitím kontaktního formuláře na webu www.acantha.cz dobrovolně poskytuje své osobní údaje na dobu 5 let a dává svůj souhlas se zpracováním osobních údajů pro daný účel.

E-maily s informacemi poskytovaných službách správce zasílá svým klientům na základě oprávněného zájmu.

Správce zpracovává následující osobní údaje

  • jméno a příjmení
  • e-mailová adresa
  • telefonní číslo
  • poštovní adresu
  • případně další údaje uvedené v životopise

Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

Osobní údaje jsou uloženy, zpracovávány a zabezpečeny na serverech poskytovatele webhostingových služeb a na serverech pro ukládání dat v datových centrech v rámci Evropské unie nebo v zemích, které splňují legislativní požadavky.

K osobním údajům má přístup Správce. Dále k osobním údajům mají přístup zpracovatelé (poskytovatel webhostingu, poskytovatelé serverů pro ukládání dat a zabezpečení.

Při procházení webových stránek se zaznamenává vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte.
Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Z URL adresy webové stránky lze načíst určité informace a tyto lze ve formě cookies (malé textové soubory) uložit do paměti webového prohlížeče návštěvníka. Pro zvýšení uživatelského komfortu, jsou na tomto webu využívána cookies. Cookies je dnes používáno na většině internetových prezentací a též většina webových prohlížečů automaticky cookies akceptuje. Každý návštěvník může používání cookies zakázat a to přímo v nastavení používaného webového prohlížeče. Vypnutí cookies se může negativně promítnout na běhu tohoto webu omezenou funkčností. Pro správný chod tohoto webu doporučujeme zanechat cookies aktivní. Tento web dále využívá cookies třetích stran:

  • služba Google Analytics – umožňuje provádět analýzu způsobu užívání této webové prezentace a zasílá takto získané informace (včetně IP adres) společnosti Google.
    • Používáme soubory cookie Google Analytics
      _ga s expirací 12 měsíců
      _gid  s expirací 24 hodin
    • Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.
reCAPTCHA v3

Za účelem ochrany proti SPAMU je na tomto webu implementována služba reCAPTCHA v3. Použití reCAPTCHA v3 podléhá zásadám ochrany osobních údajů společnosti Google a podmínkám používání . ReCAPTCHA může být používán pouze pro boj proti spamu a zneužívání na tomto webu. ReCAPTCHA nesmí být a také není používán pro jiné účely, jako je určení bonity, způsobilosti k zaměstnání, finanční situace nebo pojistitelnosti uživatele.

reCAPTCHA shromažďuje informace o hardwaru a softwaru, jako jsou data zařízení a aplikací, a tato data odesílá společnosti Google k analýze. Informace shromážděné v souvislosti s používáním služby budou použity pro zlepšení reCAPTCHA a pro účely obecné bezpečnosti. Služba Google nebude použita pro personalizovanou reklamu.
Odesláním kontaktního formuláře projevujete svůj souhlas s podmínkami služby ReCAPTCHA

Osobní údaje nejsou předávány žádným jiným třetím stranám.
Návštěvník, který poskytl své osobní informace má právo:

  • požadovat omezení zpracování osobních údajů
  • kdykoliv svůj souhlas odvolat
  • upravit, doplnit své osobní údaje
  • vznést námitku v opodstatněných případech proti zpracování svých osobních údajů
  • podat stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů
  • požadovat přenesení svých osobních údajů
  • na přístup ke svým osobním údajům prostřednictvím emailového dotazu
  • v určitých případech právo na upozornění o porušení zabezpečení osobních údajů
  • „být zapomenut“, tzn. právo na výmaz osobních údajů, pokud nám jejich zpracování nenařizuje jiný právní předpis nebo jiná zákonná povinnost
  • dotázat se, jaké osobní údaje o Vás zpracovávám. Toto právo můžete využít zdarma 3 krát ročně. Každý další dotaz bude zpoplatněn částkou 300 Kč za každou jednu žádost.

Návštěvník může veškeré žádosti, kdykoliv písemně zaslat na adresu trnecek@acantha.cz.

Odkazy na jiné stránky
Tento web obsahuje odkazy i na jiné internetové stránky, které nejsou součástí tohoto webu. Správce  je zodpovědný pouze za stránky umístěné na doméně acantha.cz.

Kontaktní údaje provozovatele:
obchodní firma: ACANTHA,s.r.o., IČ: 27230201, DIČ: CZ27230201
adresa pro doručování: Acantha s.r.o., Senovážné náměstí 23, Praha 1, 110 00
adresa elektronické pošty: trnecek@acantha.cz
Telefon: +420 224 142 028

Tento web používá cookies k vylepšení poskytovaných služeb. Pokud nesouhlasíte, můžete používání cookies zakázat v nastavení vašeho webového prohlížeče. Setrváním na tomto webu souhlasíte s používáním cookies. Více informací o cookie